IndlæserVent venligst…
Indlæser
214 , 00 kr.
267 , 50 kr.
Find ind i historien 4.kl. Elevbog/Web

Find ind i historien 4.kl. Elevbog/Web

Find - ind i Historien, 4. kl. er andet bind i historiesystemet for 3.-5. kl. I denne bog arbejdes der med fire forskellige perioder i Danmarks historie, hvor afgørende brud og forandringer har fundet sted. Arbejdet tager udgangspunkt i begrebet 'samfund'. Herunder kommer bogen ind på opbygning, magtforhold og levevilkår for forskellige grupper gennem det historiske forløb.

Teksten veksler mellem levende og dramatiske beskrivelser og mere faktuelle afsnit. Hvert kapitel afsluttes med ideer til, hvordan eleverne kan arbejde videre med det historiske stof og øve sig i at inddrage ligheder og forskelle mellem dengang og nu i forståelsen af deres hverdags- og samfundsliv.

Bogen kigger også på historiske forløb i andre kulturer og miljøer fjernt fra Danmark, som enten har haft betydning for forholdene herhjemme, eller som kan være udgangspunkt for samtale om ligheder og forskelle mellem udviklingen i Danmark og i andre dele af verden. Hvert kapitel afsluttes med ideer til, hvorledes der kan arbejdes videre med historien.

Har du bog, har du web!

Find – Ind i historien er en del af konceptet Har du bog, har du web. Det betyder, at når du køber et klassesæt af Elevbog/Web, så får du samtidig adgang til de webressourcer, der hører til klassetrinnet.

Webressourcerne til Find – Ind i historien findes på Elevunivers.dk. Her kan eleverne arbejde videre med tidslinjen via forskellige aktiviteter, der er guidet af Flyver Find.

Webressourcerne følger med bogen – og adgangen er betalt én gang for alle!

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723028501
136 sider
Niveau: 4. klasse Fag: Historie 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Anne Lisbeth Olsen
267 , 50 kr.
214 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
    Et sikkert og gennemarbejdet stykke værktøj til dagligt brug. Mere af det - tak. ”Dette er en helt ny og opdateret version, som tager afsæt i historiekanonen, hvilket er særdeles fornuftigt. Syv emner og et afsnit om stærke kvinder. Emnerne spænder meget bredt og skal ses som en appetitvækker og danne grundlag for yderligere fordybelse ...”
    Feltgruppe