IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
222 , 00 kr.
277 , 50 kr.
Find ind i historien 4. kl. Elevbog

Find ind i historien 4. kl. Elevbog

Find - ind i Historien, 4. kl. er andet bind i historiesystemet for 3.-5. kl. I denne bog arbejdes der med fire forskellige perioder i Danmarks historie, hvor afgørende brud og forandringer har fundet sted. Arbejdet tager udgangspunkt i begrebet 'samfund'. Herunder kommer bogen ind på opbygning, magtforhold og levevilkår for forskellige grupper gennem det historiske forløb.

Teksten veksler mellem levende og dramatiske beskrivelser og mere faktuelle afsnit. Hvert kapitel afsluttes med ideer til, hvordan eleverne kan arbejde videre med det historiske stof og øve sig i at inddrage ligheder og forskelle mellem dengang og nu i forståelsen af deres hverdags- og samfundsliv.

Bogen kigger også på historiske forløb i andre kulturer og miljøer fjernt fra Danmark, som enten har haft betydning for forholdene herhjemme, eller som kan være udgangspunkt for samtale om ligheder og forskelle mellem udviklingen i Danmark og i andre dele af verden. Hvert kapitel afsluttes med ideer til, hvorledes der kan arbejdes videre med historien.

Læs mere >

< Læs mindre

  Et sikkert og gennemarbejdet stykke værktøj til dagligt brug. Mere af det - tak.
  På lager
  ISBN:
  9788723028501
  4. oplag 04. aug. 2016
  136 sider
  Niveau: 4. klasse Fag: Historie 1. udg. 2008 Forlag: Alinea Redaktør: Anne Lisbeth Olsen
  277 , 50 kr.
  222 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Et sikkert og gennemarbejdet stykke værktøj til dagligt brug. Mere af det - tak. ”Dette er en helt ny og opdateret version, som tager afsæt i historiekanonen, hvilket er særdeles fornuftigt. Syv emner og et afsnit om stærke kvinder. Emnerne spænder meget bredt og skal ses som en appetitvækker og danne grundlag for yderligere fordybelse ...”
   Feltgruppe