Find ind i historien 4. kl. Elevbog

Find - ind i Historien, 4. kl. er andet bind i historiesystemet for 3.-5. kl. I denne bog arbejdes der med fire forskellige perioder i Danmarks historie, hvor afgørende brud og forandringer har fundet sted. Arbejdet tager udgangspunkt i begrebet 'samfund'. Herunder kommer bogen ind på opbygning, magtforhold og levevilkår for forskellige grupper gennem det historiske forløb.

Teksten veksler mellem levende og dramatiske beskrivelser og mere faktuelle afsnit. Hvert kapitel afsluttes med ideer til, hvordan eleverne kan arbejde videre med det historiske stof og øve sig i at inddrage ligheder og forskelle mellem dengang og nu i forståelsen af deres hverdags- og samfundsliv.

Bogen kigger også på historiske forløb i andre kulturer og miljøer fjernt fra Danmark, som enten har haft betydning for forholdene herhjemme, eller som kan være udgangspunkt for samtale om ligheder og forskelle mellem udviklingen i Danmark og i andre dele af verden.
Hvert kapitel afsluttes med ideer til, hvorledes der kan arbejdes videre med historien.

Har du bog, har du web!

Find – Ind i historien er en del af konceptet Har du bog, har du web. Det betyder, at når du køber et klassesæt af Elevbog/Web, så får du samtidig adgang til de webressourcer, der hører til klassetrinnet.

Webressourcerne til Find – Ind i historien findes på Elevunivers.dk. Her kan eleverne arbejde videre med tidslinjen via forskellige aktiviteter, der er guidet af Flyver Find.

Webressourcerne følger med bogen – og adgangen er betalt én gang for alle!

På lager
Pris 244,00 kr.
Total pris 244,00 kr.
Pris inkl. moms 305,00 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
4. klasse
Fag
Historie
Antal sider
136
Udgivelsesdato
01. jan. 2008
ISBN
9788723028501
Udgave
1