IndlæserVent venligst…
Indlæser
214 , 00 kr.
267 , 50 kr.
Find ind i historien 3. kl. Elevbog/Web

Find ind i historien 3. kl. Elevbog/Web

Dette er en flergangsbog med tilhørende digitale ressourcer til historieundervisningen i 3. klasse.

Find - Ind i Historien, 3. kl.
er første bind i historiesystemet for 3.-5. kl. I denne bog arbejdes der med tre forskellige perioder i Danmarks historie, hvor afgørende brud og forandringer har fundet sted. Arbejdet tager udgangspunkt i 'det nære' – familien og dagliglivet – til forskellige tider. Teksten veksler mellem en levende og dramatisk beskrivelse og mere faktuelle afsnit.

Bogen kigger også på historiske forløb i andre kulturer og miljøer fjernt fra Danmark, som enten har haft betydning for forholdene herhjemme, eller som kan være udgangspunkt for samtale om ligheder og forskelle mellem udviklingen i Danmark og i andre dele af verden. Hvert kapitel afsluttes med ideer til, hvorledes der kan arbejdes videre med historien.

Har du bog, har du web!
Find – Ind i historien er en del af konceptet Har du bog, har du web! Det betyder, at du ved køb af et klassesæt af Elevbog/Web samtidig får adgang til de webressourcer, der hører til klassetrinnet.

Webressourcerne til Find – Ind i historien findes på Elevunivers.dk. Her kan eleverne arbejde videre med tidslinjen via forskellige aktiviteter, der er guidet af Flyver Find.

Webressourcerne følger med bogen – og adgangen er betalt én gang for alle!

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723025449
4. oplag 04. aug. 2016
104 sider
Niveau: 3. klasse Fag: Historie 1. udg. 2007 Forlag: Alinea Redaktør: Anne Lisbeth Olsen
267 , 50 kr.
214 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
    Emnemæssigt er det en interessant og indholdsvarieret historiebog ”Dette nye historiebogssystem lægger sig tæt op ad bogsystemet "Ind i historien", der i de sidste cirka 15 år har været blandt de mest udbredte og anvendte historiebøger i folkeskolens historieundervisning ...”
    Feltgruppe