IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
663 , 00 kr.
828 , 75 kr.
Fart på dansk, To ord fra timen, Lærervejldning/web

Fart på dansk, To ord fra timen, Lærervejldning/web

Dette er lærervejledningen til det tværfaglige hæfte To ord fra timen, som henvender sig til nyankomne udenlandske elever (3.-10. klasse), der kort efter ankomsten til Danmark skal deltage i den almindelige undervisning.

Vejledningen giver gode råd til, hvordan som lærerteam tager imod den nye elev og familie, hvordan eleven kan blive en del af den daglige undervisning, så han eller hun kommer til at trives fagligt, sprogligt og socialt i alle fag.

Den indeholder også en metodisk vejledning til hvert af de fem fag (dansk, matematik, engelsk, historie og naturfagene), bl.a. med konkrete forslag til, hvordan man på en nem og overskuelig måde kan arbejde med sprog i fagene. De fem metodiske vejledninger kan sammen med kopiark downloades på fartpådansk.alinea.dk, så læreren altid har dem ved hånden.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723540577
1. oplag 09. dec. 2018
112 sider
Niveau: Mellemtrin + overbygning Fag: Dansk som andetsprog 1. udg. Forlag: Alinea
828 , 75 kr.
663 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms