IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
96 , 00 kr.
120 , 00 kr.
Fart på dansk, Lyt, tal, læs og skriv, Elevhæfte

Fart på dansk, Lyt, tal, læs og skriv, Elevhæfte

Fart på dansk, Lyt, tal, læs og skriv, Elevhæfte er udviklet til nyankomne elever, der er i et modtagetilbud sammen med andre elever, og er til den lærer, der ønsker at arbejde andetsprogsdidaktisk sammen med en gruppe elever.

Kapitlerne tager udgangspunkt i elevernes verden, fx mig selv, der hvor jeg bor, året rundt, krop og sundhed, og bringer deres kommunikative kompetencer i spil, så de hele tiden veksler mellem at lytte, tale, læse og skrive.

Hæftet stilladserer elevernes læring og er med til at give dem et sprogligt fundament med både højfrekvente ord, før-faglige ord og sprog- og læringsstrategier, så de hurtigt bliver aktive sprogbrugere og kan deltage i modtagetilbuddet og senere i almenundervisningen. Materialet understøtter elevernes egne sproglige ressourcer og giver mulighed for at differentiere undervisningen, mhp. at elever med forskellige sproglige og faglige forudsætninger bliver udfordret på deres eget niveau.

Arbejdet i dette hæfte kan med fordel suppleres med øvelser i Fart på dansk, Ord og begreber med CL og Fart på dansk, Bogstaver og tal.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723516572
1. oplag 27. okt. 2016
88 sider
Niveau: Mellemtrin-7. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Cecilie Bogh
120 , 00 kr.
96 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms