Gennemsyn

Spørgsmål og svar

Hvad er fordelen ved at få et prøveabonnement på en i-bog i stedet for en fysisk bog?

En i-bog giver dig mulighed for digitalt at gennemse både elevhenvendte materialer og lærervejledning. Samtidig er i-bogen beriget med de digitale materialer, der også er knyttet til de fysiske bøger, så du får også mulighed for at gennemse webdelen. 

Et prøveabonnemet på i-bog giver alle lærere på skolen adgang til elevbog og lærervejledning. Samtidig får eleverne adgang til elevbogen.

En måneds prøveabonnement på i-bog er gratis. Til sammenligning har du kun 14 dages returret, hvis du bestiller en fysisk bog for at gennemse den. Derudoever koster det også 59kr (ekskl. moms) i ekspeditionsgebyr at få bogen tilsendt, og skolen står også selv for eventuel returforsendelse.

Hvordan bestiller jeg et prøveabonnement?

Hvis du ønsker at afprøve en af vores portaler, kan du bestille et prøveabonnement på MinSide under ”Prøv gratis”. Du kan også kontakte Kundeservice. Et prøveabonnement varer en måned, og du kan selv bestemme startdato.

Bemærk, at du ikke kan bestille et prøveabonnement, hvis skolen har haft et abonnement eller en prøveadgang indenfor de seneste 6 måneder.

Kan jeg få bøger til gennemsyn?

Vi sender ikke bøger til gennemsyn, men du kan købe et eksemplar af en bog og gøre brug af din 14 dages fortrydelsesret. Husk at kontakte Kundeservice, inden du returnerer bøgerne. Se i øvrigt handelsbetingelserne for returnering af varer.

De fleste af vores grundsystemer findes som i-bog. Vi anbefaler, at du tegner et prøveabonnement, som giver adgang til både elevbøger og lærervejledning. Et prøveabonnement kan forlænges, hvis fagudvalget ikke når at mødes, inden det udløber. Kontakt Kundeservice, hvis dette bliver nødvendigt.