IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
84 , 00 kr.
105 , 00 kr.
Et dukkehjem

Et dukkehjem

Dette er en flergangsbog, der kan anvendes som et supplement til danskundervisningen på FVU.

Tilgang
Lette klassikere; er en serie læsepædagogisk bearbejdede udgaver af kendte og populære bøger. Serien henvender sig til læsesvage unge og voksne, der finder originaludgaverne uoverkommelige eller svære at læse, men som gerne vil have en god læseoplevelse.

Der findes opgaver til mange af titlerne i serien.

Indhold
Henrik Ibsen er en af Norges største forfattere. Han levede fra 1828 til 1906. Ibsen skrev mange skuespil. Et af de mest berømte er Et dukkehjem, som blev skrevet i 1879. Det handler om kvindens situation i et ægteskab: er en gift kvinde bare en dukke for manden, eller er hun et selvstændigt menneske? Et dukkehjem er her omskrevet fra skuespil til roman.

Handlingen foregår i familien Helmers hjem i en norsk by i 1870’erne. Nora er gift med Torvald. De bor i et stort hus og har tre børn. Men Nora er ikke lykkelig. Hun føler, at Torvald behandler hende som en dukke – ikke som et ligeværdigt menneske. En dag kommer der et dramatisk opgør mellem dem.

Bearbejdet af Karl Aage Kirkegaard

Downloads
Læs uddrag fra en af bøgerne i serien

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776070151
1. oplag 06. aug. 2004
62 sider
Niveau: 7. klasse Fag: FVU dansk 1. udg. 2004 Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
105 , 00 kr.
84 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms