IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
46 , 00 kr.
57 , 50 kr.
Erik tester bil

Erik tester bil


Erik og far skal til syn med bilen. Bilen er slidt, så far er lidt nervøs. Mens de venter i køen, går far hen for at få en kop kaffe. Erik bliver tilbage, for han vil se, hvad de gør ved bilerne.

Erik vil med, når bilen skal køre en prøvetur på banen. Erik sniger sig ind i en stor, hvid bil. Der er bare lige det ved det, at bilen ikke kører ind på banen. Den kører ind mod byen!

Serien om Erik er skrevet på lix 8. Bøgerne handler om Eriks hverdag, når han er hos sin mor eller hos sin far. Der er altid fuld fart over Erik. Intet kan stoppe ham. Han er både sej, nysgerrig, frygtløs og en blød og dejlig dreng under overfladen.

Erik-bøgerne er især velegnede til friske og nysgerrige drenge i slutningen af 1. klasse. Forsiden og de fantasifulde tegninger er med til at fange målgruppen og gør det let at identificere sig med hovedpersonen.

1. udgave 2012.

Se opslag 

Pdf-fil til oplæsning 
På grund af liniefald i teksten er det nødvendigt at bruge CD-ORD versioner fra 7.01. Filerne er kun til oplæsning. De kan ikke printes. 

 

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”Forsidetegningerne skal nok fange læsernes opmærksomhed.”  ”To letlæste historier, som nok skal fange målgruppen af drenge i 1. klasse.”  ”Begge titler er meget anvendelige til den første læsning – læsetræning for 6-7 årrige (især drenge). Anbefales til børnebiblioteker og skolernes læringscentre.”

Karsten Boll, Lektørudtalelse (13/04) 2 972 500 4 og 505 5 (BS)


 Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps & Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen herForfatter(e): Torsten Bengtsson
ISBN: 978 87 7607 747 1

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776077471
1. oplag 29. nov. 2012
15 sider
Niveau: 1. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2012 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
57 , 50 kr.
46 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms