IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
46 , 00 kr.
57 , 50 kr.
Erik på snescooter

Erik på snescooter

Erik og far er på skitur. De har lejet en hytte og der er sne over det hele. Erik kører på snowboard, og far kører på ski, selv om han ikke er særligt god til det. De tager med liften op til en pist.

--AND--amp;#010;

Hu hej, hvor det går! Men lige pludselig er det ikke sjovt længere. Pisten er for stejl. De bliver bange. I det fjerne hører de en motor. Det er en snescooter….

Serien om Erik er skrevet på lix 8. Bøgerne handler om Eriks hverdag, når han er hos sin mor eller hos sin far. Der er altid fuld fart over Erik. Intet kan stoppe ham. Han er både sej, nysgerrig, frygtløs og en blød og dejlig dreng under overfladen.

Erik-bøgerne er især velegnede til friske og nysgerrige drenge i slutningen af 1. klasse. Forsiden og de fantasifulde tegninger er med til at fange målgruppen og gør det let at identificere sig med hovedpersonen..


1. udgave 2012
Se opslag 

Pdf-fil til oplæsning 
På grund af liniefald i teksten er det nødvendigt at bruge CD-ORD versioner fra 7.01. Filerne er kun til oplæsning. De kan ikke printes. 

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”Forsidetegningerne skal nok fange læsernes opmærksomhed.”  ”To letlæste historier, som nok skal fange målgruppen af drenge i 1. klasse.”  ”Begge titler er meget anvendelige til den første læsning – læsetræning for 6-7 årrige (især drenge). Anbefales til børnebiblioteker og skolernes læringscentre.”

Karsten Boll, Lektørudtalelse (13/04) 2 972 500 4 og 505 5 (BS)


 Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps & Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen herForfatter(e): Torsten Bengtsson
ISBN: 978 87 7607 746 4

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776077464
1. oplag 29. nov. 2012
15 sider
Niveau: 1. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2012 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
57 , 50 kr.
46 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms