IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
46 , 00 kr.
57 , 50 kr.
Erik kører cross

Erik kører cross

Per har en crosser. Den låner Erik, selv om han ikke må. Han er alt for lille til at køre på den. Fristelsen er for stor. Det ser jo så let ud. Han gasser op, og hans fod rammer en pedal. Crosseren begynder at rulle. Snart er han ude på gaden. Det er farligt, for der kan komme biler. Erik bliver bange Han ved ikke, hvordan han skal stoppe.

Serien om Erik er skrevet på lix 8. Bøgerne handler om Eriks hverdag, når han er hos sin mor eller hos sin far. Der er altid fuld fart over Erik. Intet kan stoppe ham. Han er både sej, nysgerrig, frygtløs og en blød og dejlig dreng under overfladen.

Erik-bøgerne er især velegnede til friske og nysgerrige drenge i slutningen af 1. klasse. Forsiden og de fantasifulde tegninger er med til at fange målgruppen og gør det let at identificere sig med hovedpersonen..

1. udgave 2011.

Se opslag

Pdf-fil til oplæsning

På grund af liniefald i teksten er det nødvendigt at bruge CD-ORD versioner fra 7.01. Filerne er kun til oplæsning. De kan ikke printes.

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

"To nye bøger til læsetræning for især drenge fra slutningen af 1. klasse (7 år).Forsiderne og indholdet skal nok fange målgruppens interesse." "Fine læsetræningsmaterialer til begynderlæsere (især drenge) fra 7 år (1. klasse)."

Karsten Boll, Lektørudtalelse (11/11) 2 864 478 7 (BS)


Dansk Audiologopædi skrev blandt andet:

”Bøgerne henvender sig især til friske og nysgerrige drenge. Jeg er sikker på, at enhver dreng kan genkende sig selv i Erik i disse to fine bøger. Eller så kan forældrene måske.” ”Tegningerne er fantasifulde og ofte detaljerede. De støtter fint op om teksten.”

Susanne Kjerstein Madsen, Dansk Audiologopædi nr 3-2011

 Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps & Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen herForfatter(e): Torsten Bengtsson
ISBN: 978 87 7607 615 3

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776076153
1. oplag 09. feb. 2011
15 sider
Niveau: 1. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2011 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
57 , 50 kr.
46 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms