IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
47 , 00 kr.
58 , 75 kr.
Erik i cirkus

Erik i cirkus

Erik og far skal i cirkus. Det er et stort telt med masser af mennesker og et orkester. De ser en linedanser, en klovn og heste. Erik synes det er sjovt. I pausen kan man få en tur på en hest. Erik venter i en lang kø. Da det bliver hans tur er pausen forbi. Musikken begynder igen inde i teltet. Eriks pony sætter i trav. Den vil ind i teltet. Erik skriger. Han vil af. Far løber efter.

Serien om Erik er skrevet på lix 8. Bøgerne handler om Eriks hverdag, når han er hos sin mor eller hos sin far. Der er altid fuld fart over Erik. Intet kan stoppe ham. Han er både sej, nysgerrig, frygtløs og en blød og dejlig dreng under overfladen.

Erik-bøgerne er især velegnede til friske og nysgerrige drenge i slutningen af 1. klasse. Forsiden og de fantasifulde tegninger er med til at fange målgruppen og gør det let at identificere sig med hovedpersonen..

1. udgave 2012

Se opslag 

Pdf-fil til oplæsning 

På grund af liniefald i teksten er det nødvendigt at bruge CD-ORD versioner fra 7.01. Filerne er kun til oplæsning. De kan ikke printes. 

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”Der er ganske meget knald på fortællingerne, som ret målrette henvender sig til drenge i slutningen af første klasse. Det enkle sprog, den effektive handling og det overkommelige omfang skal nok få disse hæfte-bøger til at hitte.” ”Disse to hører til i den gode ende af genren med spændende historier, klart sprog, medfortællende tegninger og høj identifikationsgrad.” ”Den nye Erik-serie hilses velkommen med sine gode hverdagshistorier og fine skildringer af drengelivets udfordringer, glæder og besværligheder. Her er gode identifikationsmuligheder, gedigen underholdning – og en lille smule til eftertanken.”

Jesper Holtoug, Lektørudtalelse (12/06) 2 915 845 2 (BS)

 


Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps & Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen her


 

Forfatter(e): Torsten Bengtsson
ISBN: 978 87 7607 451 1

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776076511
1. oplag 29. dec. 2011
15 sider
Niveau: 1. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2011 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
58 , 75 kr.
47 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms