IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
47 , 00 kr.
58 , 75 kr.
Erik er bange

Erik er bange

Far læser godnathistorie for Erik. Han er træt, for det har været en lang dag. Om natten vågner Erik. Der er noget, der pusler under sengen. Er det et uhyre med røde øjne, skarpe tænder og blod om munden? Erik er bange. Hvad skal han gøre? Hvis han kalder på far, så hører uhyret ham jo! Godt han har sin mobil.

Serien om Erik er skrevet på lix 8. Bøgerne handler om Eriks hverdag, når han er hos sin mor eller hos sin far. Der er altid fuld fart over Erik. Intet kan stoppe ham. Han er både sej, nysgerrig, frygtløs og en blød og dejlig dreng under overfladen.

Erik-bøgerne er især velegnede til friske og nysgerrige drenge i slutningen af 1. klasse. Forsiden og de fantasifulde tegninger er med til at fange målgruppen og gør det let at identificere sig med hovedpersonen..

1. udgave 2011.

Se opslag

Pdf-fil til oplæsning

På grund af liniefald i teksten er det nødvendigt at bruge CD-ORD versioner fra 7.01. Filerne er kun til oplæsning. De kan ikke printes.

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

"To nye bøger til læsetræning for især drenge fra slutningen af 1. klasse (7 år).Forsiderne og indholdet skal nok fange målgruppens interesse." "Fine læsetræningsmaterialer til begynderlæsere (især drenge) fra 7 år (1. klasse)."

Karsten Boll, Lektørudtalelse (11/11) 2 864 478 7 (BS)

Dansk Audiologopædi skrev blandt andet:

”Bøgerne henvender sig især til friske og nysgerrige drenge. Jeg er sikker på, at enhver dreng kan genkende sig selv i Erik i disse to fine bøger. Eller så kan forældrene måske.” ”Tegningerne er fantasifulde og ofte detaljerede. De støtter fint op om teksten.”

Susanne Kjerstein Madsen, Dansk Audiologopædi nr 3-2011

 

 


Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps & Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen her


Forfatter(e): Torsten Bengtsson
ISBN: 978 87 7607 614 6

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776076146
1. oplag 09. feb. 2011
15 sider
Niveau: 1. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2011 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
58 , 75 kr.
47 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms