IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
259 , 00 kr.
323 , 75 kr.
Easy Street, 7.kl. Streetwice, Textbook

Easy Street, 7.kl. Streetwice, Textbook

Dette er en flergangsbog til engelskundervisningen i 7. klasse.

Streetwise, Textbook består af fire hovedafsnit: San Francisco, Doors to Other Worlds, Selling the Sizzle og Streetbeat.

San Francisco bringer eleverne til San Francisco. Der bliver bl.a. sat fokus på amerikansk livsstil og det helt specielle ved at bo i San Francisco, et multietnisk samfund, der lever med en overhængende fare for endnu et skæbnesvangert jordskælv.

I Doors to Other Worlds arbejder eleverne med to klassiske tekstgenrer, science fiction og den fantastiske historie.

Selling the Sizzle handler om hvordan reklamefolk arbejder med udformning af annoncekampagner og TV-reklamespots. Eleverne opbygger deres egen add bank og diskuterer og analyserer reklamernes virkemidler. Afsnittet giver mulighed for et mini-projekt, hvor eleverne producerer deres egne annoncer og reklamespots.

Streetbeat handler om hip-hop, rap og unge, sorte amerikanere. Eleverne læser og lytter til rap, digte og skønlitterære tekster. Der lægges op til diskussion om bl.a. unges levevis og valg af tøj og musik. Afsnittet munder ud i et projekt om elevernes musik.

Alle fire afsnit er velegnede til tværfagligt arbejde.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723003898
6. oplag 07. maj. 2009
156 sider
Niveau: 7. klasse Fag: Engelsk 1. udg. 2009 Forlag: Alinea Redaktør: Lise Nerlov
323 , 75 kr.
259 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms