IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
243 , 00 kr.
303 , 75 kr.
Easy Street, 6.kl. Far and Away, Textbook

Easy Street, 6.kl. Far and Away, Textbook

Dette er en flergangsbog til engelskundervisningen i 6. klasse.

Far and Away, Textbook består af tre hovedafsnit: Strange and Spooky Scotland, From Scary Tale to Fairy Tale og Looking for Camelot.

Strange and Spooky Scotland tager afsæt i det historiske slot Glamis, berømt for sine spøgelser og sin forbindelse til den britiske kongefamilie. Afsnittet giver bl.a. mulighed for et miniprojekt og en "Ghosts Galore"-fest.

I From Scary Tale to Fairy Tale bliver eleverne bl.a. præsenteret for endnu en genre de er godt kendt med - eventyret. De arbejder med genrens form og indhold. Med dette som udgangspunkt går de på research uden for klasseværelset og i nutidens tv-sæbeoperaer for at finde paralleller til det traditionelle eventyrs handling og arketyper.

Looking for Camelot bringer os til det legendariske kongerige med King Arthur og ridderne om det runde bord. I Looking for Camelot følger vi bl.a. det middelalderlige ridderskabs opståen og dets idealer. I en "special duel edition" af Camelot Times (som vi forestiller os, den kunne have set ud forud for den spektakulære kamp mellem Arthur og Lancelot om den smukke Dronning Guinivere) kan eleverne hente inspiration til at genskabe et typisk marked i middelalderen.

Elevernes fem sanser bliver udfordret
Alle fem sanser bliver udfordret i de mange praktisk-musiske aktiviteter: dramatisering af læse- og lytteteksterne, sange, storytelling, personinterviews, rollespil, bagning, jonglering m.v.

De vidtfavnende aktiviteter gør det nemt at arbejde tværfagligt.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723001399
12. oplag 11. sep. 2009
156 sider
Niveau: 6. klasse Fag: Engelsk 1. udg. 2009 Forlag: Alinea Redaktør: Lise Nerlov
303 , 75 kr.
243 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms