IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
188 , 00 kr.
235 , 00 kr.
Easy Street, 5.kl. Here and Otherwhere, Textbook

Easy Street, 5.kl. Here and Otherwhere, Textbook

Denne bog er en flergangsbog til undervisning i engelsk i 5. klasse.

Here and Otherwere er historien om Greg og Amy, der rejser til forskellige litterære miljøer, hvor de optræder sammen med personerne i Skatteøen, Jorden rundt i 80 dage og Tidsmaskinen der fører dem til en fremtidsby.

De miljøer Greg og Amy havner i giver eleverne fine muligheder for at fordybe sig i mangfoldige aktiviteter, der knytter sig til temaer som:

 • Pirater
 • Øde øer
 • Det vilde vesten
 • Indianere
 • Jernbanen
 • Eksotiske rejsemål
 • Vor egen tid set fra fremtiden.

Elevernes fem sanser bliver udfordret
Begivenhederne i Here and Other were fortælles i form af dialoger, sange, rim og digte, læsetekster og dramatiserede lyd-collager. Alle fem sanser bliver udfordret i de mange praktisk-musiske oplæg som fx dramatisering af læse- og lytteteksterne, personinterviews, rollespil, bagning, squaredance, sømands- og cowboysange, fremstilling af piratflag og hatte, indianske skindpunge og endelig videooptagelse af et interview.

De vidtfavnende aktiviteter gør det nemt at arbejde tværfagligt. Musik, drama, natur og teknik, historie, dansk og mediekundskab kan alle indgå i arbejdet.

Læs mere >

< Læs mindre

  Alt i alt et flot og gedigent materiale
  På lager
  ISBN:
  9788723001832
  10. oplag 07. maj. 2009
  84 sider
  Niveau: 5. klasse Fag: Engelsk 1. udg. 2009 Forlag: Alinea Redaktør: Lise Nerlov
  235 , 00 kr.
  188 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Alt i alt et flot og gedigent materiale ”Materialet for 5. klasse har samme opdeling og tilsnit som Wanda's World. Det fantastiske er der også stadig, ligesom humoren og den dejlige britiske legen med ord og udtryk. Materialet har nu fået et internationalt indhold, og ved hjælp af litteraturen, blandt andet Robert Louis Stevenson og H.G. Wells, bliver eleverne inviteret på rejse i både tid og sted. Det giver et godt udgangspunkt for spændende oplevelser i forskellige kulturer, og tværfaglige aktiviteter kan man ikke komme uden om...”
   Feltgruppe