IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
151 , 00 kr.
188 , 75 kr.
Easy Street, 4.kl. Wandas World, Textbook

Easy Street, 4.kl. Wandas World, Textbook

Wanda's World, Textbook handler om heksen Wandas forunderlige oplevelser, hendes kæledyr Clarence the Cat og Boris the Bat og hendes skrækkelige bror Vladimir Vampire. Alle historier fortælles i muntre og originale rhymes, magic spells, raps, dialogues, cartoon stribs eller songs. Det hele er rigt illustreret, så de der måtte have svært ved at følge med i teksten mens de lytter til cd'en, kan "læse" billederne.

Eleverne lærer grammatik, intonation og sammentrækninger gennem versene
Eleverne opmuntres til at lære nogle af versene udenad og optræde med dem for klassen. Derved tilegner de sig spontant engelsk grammatik, intonation og sammentrækninger af ord. Eleverne opmuntres desuden til at lave deres egne nonsense rhymes og lege med lyde og rytmer efter god angelsaksisk skik. (Vi låner hæmningsløst fra Shakespeare og Edward Lear!)

Sammen med humoren, trylleriet og det fantastiske i Wanda's World er der alle de emner, der normalt forbindes med de første års engelsk. Der er desuden taget højde for sprogindlæringens tværfaglige aspekter.

Læs mere >

< Læs mindre

  I det hele taget er Wanda's World et meget dejligt materiale med en god opbygning og fin sammenhæng
  På lager
  ISBN:
  9788723997548
  8. oplag 07. maj. 2009
  48 sider
  Niveau: 4. klasse Fag: Engelsk 1. udg. 2009 Forlag: Alinea Redaktør: Lise Nerlov
  188 , 75 kr.
  151 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   I det hele taget er Wanda's World et meget dejligt materiale med en god opbygning og fin sammenhæng ”I denne fantasifulde verden bliver eleven præsenteret for den første engelsk-indlæring og det første nære og nødvendige sprog. Her kan man mærke forfatternes sprogglæde og store erfaring. Alle sproglige påvirkninger er taget i brug, og eleverne vænnes til at lege med lydene/ordene, bruge dem og 'læse' dem ...”
   Feltgruppe