IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
61 , 00 kr.
76 , 25 kr.
Easy Street, 4.kl. Wandas World, Activity Book

Easy Street, 4.kl. Wandas World, Activity Book

I Activity Book skriver og taler eleverne på det niveau, der passer til den enkelte. Forfatterne har prioriteret de øvelsestyper, der træner tekstbogens ordforråd og grammatik, og som fremmer elevernes sproglige bevidsthed.

Et afsnit i Activity Book er en illustreret, emnebaseret ordbog, som eleverne selv bygger videre på. Et andet afsnit, My own pages, tilskynder eleverne til at skrive om sig selv, deres familie, deres interesser osv.

Læs mere >

< Læs mindre

  Jeg giver det min varmeste anbefaling
  På lager
  ISBN:
  9788723997357
  17. oplag 08. jun. 2016
  56 sider
  Niveau: 4. klasse Fag: Engelsk 1. udg. 2009 Forlag: Alinea Redaktør: Lise Nerlov
  76 , 25 kr.
  61 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Jeg giver det min varmeste anbefaling ”I denne fantasifulde verden bliver eleven præsenteret for den første engelsk-indlæring og det første nære og nødvendige sprog. Her kan man mærke forfatternes sprogglæde og store erfaring. Alle sproglige påvirkninger er taget i brug, og eleverne vænnes til at lege med lydene/ordene, bruge dem og 'læse' dem ...”
   Feltgruppe