IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
29 , 00 kr.
36 , 25 kr.
Dobbeltkonsonant og vokalforveksling

Dobbeltkonsonant og vokalforveksling

Dette er en engangsbog til danskundervisningen i udskolingen.

Tilgang
Turbo er en ny serie undervisningsmaterialer målrettet de fagligt mest udfordrede elever i udskolingen.

Med seriens udgivelser er det muligt at sammensætte et skræddersyet forløb, der giver eleverne et fagligt løft i dansk og matematik, netop hvor deres udfordringer er størst.

Turbo bygger på den succesfulde praksis, der er kendt fra intensive læringsforløb som Lær for Livet, Drengeakademiet og Plan T, der alle formår at løfte nogle af de fagligt mest udfordrede elever gennem korte intensive læringsforløb.

Med udgivelsen bringes de gode erfaringer fra intensive læringsforløb ud i grundskolen i en form, som let kan integreres i skolehverdagen. Materialerne kan derfor både bruges i særligt tilrettelagte forløb, f.eks. i den understøttende undervisning eller som et supplerende materiale i den ordinære undervisning.

Indhold
Når dine elever arbejder med Dobbeltkonsonant og vokalforveksling, får de styr på brugen af dobbeltkonsonanter, og hvordan de vælger den korrekte vokal. Elevernes individuelle arbejde i hæftet suppleres af en lang række spil og aktiviteter. Disse finder du i lærervejledningen, hvor du også finder en grundig side til side-vejledning til elevhæftet.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723527004
2. oplag 01. jul. 2019
32 sider
Niveau: Overbygning-10. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: SP Forlag Redaktør: Jesper Lyders Andersen
36 , 25 kr.
29 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms