Digitale moduler til Geografi (4)
Filtre
Vælg kategori
Tilpas dit valg:

Vælg klassetrin

Alle

Vælg pris

Se alle kategorier
Tilpas udvalg
Digital

Geografifokus kan kun købes som en del af Geografiportalen.
Geografifokus er et 100% digitalt grundsystem til geografiundervisningen i udskolingen, der opfylder forenklede Fælles Mål. Du og dine elever får 21 forløb med inspirerende faglige tekster og interaktive opgaver – og en masse praktiske aktiviteter og eksperimenter væk fra skærmen, 8 fællesfaglige forløb og 1 metodeforløb.

Med Geografifokus kan du bruge de færdige forløb eller sammensætte dine egne, så de passer til netop dine elever. Brug det også som supplement til det grundsystem, du allerede anvender.

Geografifokus er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

7.-9. klasse
Digital

Onlineprøver Geografi kan købes selvstændigt eller som en del af Geografiportalen
Med Onlineprøver Geografi kan dine elever teste egne læringsmål samtidig med, at de får en forsmag på den skriftlige afgangsprøve. Elevernes prøver rettes automatisk, så der frigives tid og og du som lærer samtidig får et nemt og overskueligt evalueringsværktøj.  

Onlineprøver Geografi er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

7.-9. klasse
Digital

Restudy Geografi kan købes selvstændigt eller som en del af Geografiportalen
Med Restudy - Flipped Learning har du et alternativ til den traditionelle tavleundervisning, idet du bruger undervisningsvideoer til at introducere eleverne til et nyt fagligt emne. Eleven ser en video om emnet og tager den tilhørende quiz som forberedelse til klasseundervisningen. Det frigiver kostbar tid i klasselokalet, som du kan bruge på at støtte den enkelte elev i læringsprocessen.

Geografiportalen Udskoling er tilskudsberettiget
Læs mere om tilskudsreglerne >

7.-9. klasse

Sider