Digitale moduler til Fransk (4)
Filtre
Vælg kategori
Tilpas dit valg:

Vælg klassetrin

Alle

Alle
Se alle kategorier
Tilpas udvalg
Digital

GEKKO-Fransk kan kun købes som en del af Franskportalen
GEKKO-Fransk er et interaktivt onlinemateriale med inspirerende temabaserede forløb, der dækker hele franskforløbet i grundskolen. Temaforløbene inkluderer musik, litteratur, kulturmøder og projektarbejde. GEKKO-Fransk lægger op til, at eleverne kommer væk fra skærmen og bruger sproget aktivt.

GEKKO-Fransk giver dig kommunikativ undervisning med mange digitale fordele og dine elever får en god sprogstart med fokus på det grundlæggende ordforråd og formidling af fransk kultur. GEKKO-Fransk giver dig gode muligheder for at supplere din undervisning med nye emner, projektarbejde eller du kan supplere med dit eget materiale.

GEKKO-Fransk er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

Digital

Onlineprøver Fransk kan købes selvstændigt eller som en del af Franskportalen
Med Onlineprøver Fransk kan eleverne vænne sig til prøvesituationen og forberede sig til FP i fransk. Prøverne har fokus på lytteforståelse, læseforståelse, sprogforståelse og skriftlig forståelse, som eleverne skal bruge til afgangsprøven. Elevernes opgaver rettes automatisk, så du som lærer kan bruge tiden på andre ting.

Onlineprøver Fransk er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

8.-10. klasse
Digital

Superreaders kan kun købes som en del af Engelsk-, Tysk- eller Franskportalen
Superreaders er et onlinebibliotek med over 200 digitale bøger til engelsk-, tysk- og franskundervisningen. Her findes masser af gode historier til sprogundervisningen i 1.-10. klasse eller som fritidslæsning.

Eleverne kan læse bøgerne både på computer og tablet, og så kan de få teksterne læst op af indtalt eller syntetisk stemme. Læsningen suppleres med interaktive opgaver og boganmeldelser, som eleverne læser og deler med hinanden.

Superreaders.dk er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

1.-10. klasse
Digital

UPDATES kan kun købes som en del af sprogportalerne​
UPDATES giver dig et væld af varieret og autentisk materiale til din undervisning i engelsk, tysk og fransk.

Med UPDATES får du mulighed for at lade dine elever arbejde digitalt med varierede teksttyper fra den engelsk-, tysk-, og fransktalende verden: Nyhedsartikler, filmreportager og musikhits – alt samlet i ét stort arkiv.

UPDATES kan kun købes som en del af Engelskportalen Udskoling, Tyskportalen Udskoling og Franskportalen.

7.-10. klasse

Sider