Digitale moduler (4)
Filtre
Vælg kategori
Tilpas dit valg:

Vælg klassetrin

Alle

Vælg pris

Se alle kategorier
Tilpas udvalg
Digital

Biologifokus kan kun købes som en del af Biologiportalen
Biologifokus er et 100 % digitalt grundsystem til biologiundervisningen i udskolingen, der opfylder Fælles Mål. Du og dine elever får 22 forløb med inspirerende faglige tekster og interaktive opgaver – samt en masse praktiske aktiviteter og eksperimenter væk fra skærmen, 8 fællesfaglige forløb og 1 metodeforløb.

Med Biologifokus kan du bruge de færdige forløb eller sammensætte dine egne, så de passer til netop dine elever. Brug det også som supplement til det grundsystem, du allerede anvender.

Biologifokus er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

7.-9. klasse
Digital

Onlineprøver Biologi kan købes selvstændigt eller som en del af Biologiportalen
Med Onlineprøver Biologi kan dine elever teste egne læringsmål samtidig med, at de får en forsmag på den skriftlige afgangsprøve. Elevernes prøver rettes automatisk, så der frigives tid og og du som lærer samtidig får et nemt og overskueligt evalueringsværktøj. 

Onlineprøver Biologi er tilskudsberettiget.
Læs mere om tilskudsreglerne >

7.-9. klasse
Digital

Restudy Biologi kan købes selvstændigt eller som en del af Biologiportalen
Med Restudy - Flipped Learning har du et alternativ til den traditionelle tavleundervisning, da du bruger videoer til at introducere eleverne til et nyt fagligt emne. Eleven ser en video om emnet og tager den tilhørende quiz som forberedelse til klasseundervisningen. Det frigiver kostbar tid i klasselokalet, som du kan bruge på at tilpasse og støtte den enkelte elev i læringsprocessen.

Biologiportalen til udskolingen er tilskudsberettiget
Læs mere om tilskudsreglerne >

7.-9. klasse

Sider