IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
58 , 00 kr.
72 , 50 kr.
Den store helt - historien om Herkules

Den store helt - historien om Herkules

Historien om Herkules
Lette legender er et rigtig godt tilbud til nye læsere, hvor drengene i meget høj grad kan være med. Serien er lette udgaver af kendte klassiske legender fulde af drama og spænding på lix 6-8. Illustrationerne er udtryksfulde og handlingsmættede og hermed velegnede til billedlæsning. 

Lige fra han blev født, har Herkules været en stor helt. Han er stærk og modig og vinder over det onde. Allerede da han var et år gammel, kvalte han to slanger med de bare hænder. 

Som voksen er han slave hos en konge i 12 år. Herkules er stadig stærk og modig og kongen er bange for at miste sin trone til ham. Kongen vil have, at Herkules skal dø. Derfor sender han hvert år Herkules ud i verden for at løse opgaver, som ingen før har klaret. 

Først skal Herkules dræbe en farlig løve og bringe skindet til kongen. Derefter bliver han sendt ud for at dræbe et uhyre med ni halse. Det burde være en umulig opgave. Også denne opgave klarer Herkules, men kongen giver ikke op. Næste opgave er i Hades - de dødes rige. 

1. udgave, 1. oplag 2009 

Se opslag fra en let legende

Pdf-fil til oplæsning 
På grund af liniefald i teksten er det nødvendigt at bruge CD-ORD versioner fra 7.01. Filerne er kun til oplæsning. De kan ikke printes. 

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

"I serien Lette legender kan børn fra 2.-3. klasse, fra ca 7 år, få et indblik i nogle velkendte fortællinger. Bøgerne har en lix 6-8 og er velegnede til den første selvstændige læsning og frilæsning." "Der findes flere titler om de samme legender, men ingen er så letlæselige." "Herkules og Odysseus bliver spændende fortalt, og læserne vil være fanget til sidste side."

Lisbeth Thue Hansen, Lektørudtalelse (09/19) 2 768 435 1 (BS)
 


Forfatter(e): Kirsten Ahlburg
ISBN: 978 87 7607 453 1

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776074531
1. oplag 09. mar. 2009
29 sider
Niveau: 1. klasse Fag: Dansk 1. udg. 2009 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
72 , 50 kr.
58 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms