IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
282 , 00 kr.
352 , 50 kr.
Dansk-tamilsk ordbog

Dansk-tamilsk ordbog

Dette er en flergangsbog til danskundervisningen på sprogskolerne.

Tilgang
Ordbøgerne er udviklet til brug i danskundervisningen på sprogskoler og til generel sprogtilegnelse for nye borgere i Danmark.

Ordlisterne er udarbejdet med afsæt i ordlister fra Dansk Flygtningehjælp. Der er forklaringer på de danske ords forskellige betydninger med mange eksempler, og ordbøgerne har særligt fokus på det sprog, som er nødvendigt for at kunne skabe sig i hverdag i Danmark.

Med disse ordbøger kan kvaliteten i danskundervisningen øges, idet timerne i klassen kan koncentreres om undervisningen og ikke sinkes af omstændelige ordforklaringer.

Indhold
Dansk-tamilsk ordbog indeholder ca. 12.000 opslagsord og flere tusinde eksempelsætninger efter en ordliste, som er udarbejdet af Lillian Fannikke Hansen og Hanne Schyth Rasmussen. I oversættelsen er der brugt tamilske skrifttegn.

Ordbogen indeholder ikke lydskrift.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773992562
7. oplag 01. jan. 2014
352 sider
Fag: FVU dansk 1. udg. 2014 Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
352 , 50 kr.
282 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms