Dansk-kurdisk ordbog

Dette er en flergangsbog, der henvender sig til danskundervisningen på sprogskolerne.

Tilgang
Ordbøgerne er udviklet til brug i danskundervisningen på sprogskoler og til generel sprogtilegnelse for nye borgere i Danmark.

Ordlisterne er udarbejdet med afsæt i ordlister fra Dansk Flygtningehjælp. Der er forklaringer på de danske ords forskellige betydninger med mange eksempler, og ordbøgerne har særligt fokus på det sprog, som er nødvendigt for at kunne skabe sig i hverdag i Danmark.

Med disse ordbøger kan kvaliteten i danskundervisningen øges, idet timerne i klassen kan koncentreres om undervisningen og ikke sinkes af omstændelige ordforklaringer.

Indhold
Dansk-kurdisk ordbog indeholder et bredt udsnit af de ord, som er aktuelle i daglig omgang på dansk. Ordlisten er blevet opdateret og udvidet undervejs, ligesom en del eksempelsætninger er blevet ændret for at tydeliggøre anvendelsen, og der er tilføjet ordsprog og faste vendinger.

Kurdisk betyder i denne forbindelse soransk-kurdisk, som det tales i den irakiske del af Kurdistan, men ordbogen vil også kunne anvendes af kurdere fra den iranske del af Kurdistan.

Ordbogen indeholder ikke lydskrift.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 308,00 kr.
Total pris 308,00 kr.
Pris inkl. moms 385,00 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Fag
FVU dansk
Antal sider
524
Udgivelsesdato
10. aug. 2001
ISBN
9788773997451
Udgave
1