IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
352 , 00 kr.
440 , 00 kr.
Dansk-kinesisk ordbog

Dansk-kinesisk ordbog

Dette er en flergangsbog, der henvender sig til danskundervisningen på sprogskolerne.

Tilgang
Ordbøgerne er udviklet til brug i danskundervisningen på sprogskoler og til generel sprogtilegnelse for nye borgere i Danmark.

Ordlisterne er udarbejdet med afsæt i ordlister fra Dansk Flygtningehjælp. Der er forklaringer på de danske ords forskellige betydninger med mange eksempler, og ordbøgerne har særligt fokus på det sprog, som er nødvendigt for at kunne skabe sig i hverdag i Danmark.

Med disse ordbøger kan kvaliteten i danskundervisningen øges, idet timerne i klassen kan koncentreres om undervisningen og ikke sinkes af omstændelige ordforklaringer.

Indhold
Dansk-kinesisk ordbog indeholder ca. 18.000 opslagsord. Ordbogen omfatter det basale ordforråd og almindelig fagterminologi. I udvælgelsen af opslag er der taget hensyn til det gængse undervisningsmateriale for elever med dansk som andetsprog og til danske kinesiskstuderendes behov.

I oversættelsen er der brugt kinesiske skrifttegn.

Ordbogen indeholder ikke lydskrift.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773992203
6. oplag 08. jul. 2003
552 sider
Fag: FVU dansk 1. udg. 2003 Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
440 , 00 kr.
352 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms