IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
214 , 00 kr.
267 , 50 kr.
Dans en bog

Dans en bog

Dette er en lærervejledning til børnehaven, børnehaveklassen og indskolingen.

Dans er en kilde til oplevelser. Gennem kroppen lærer vi os selv og hinanden at kende. Dans en bog er en pædagogisk metode, der bygger på erfaringer hentet i et udviklingsarbejde med dans, bevægelse og æstetiske læreprocesser i en børnehave.

Bogen henvender sig til pædagoger, pædagogstuderende og indskolingslærere, som ønsker at arbejde med dans og bevægelse i hverdagen, men mangler redskaber og inspiration til at kunne igangsætte disse aktiviteter.

Børn har brug for at bearbejde indtryk. De har brug for en solid værktøjskasse at bruge af, når de skal gribe verden. Dans en Bog kobler yndlings-eventyr og historier sammen med bevægelse. Gennem denne kobling sker der en sammenhængende udvikling af såvel kognitiv som motorisk læring.

Det er en gevinst, at bevægelse og litteratur kan hænge sammen, så dans bliver en slags litteraturformidler. Ved at sætte bevægelse til konkrete ord og handlinger kan børn få mod på at kaste sig ud på et abstraktionsniveau, som de umiddelbart ikke finder sig naturligt tilrette i. Det er dejligt at læse et eventyr, men det er sjovere at danse det.

Forfatterne tilbyder kurser i metoden, som benyttes i Dans en bog. De kan kontaktes på [email protected]

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Husk at tage ”Dans en Bog” af Charlotte Gjørtsvang og Anja Ohlsen med, når du skal planlægge bevægelse i din undervisning eller den understøttende undervisning.
  Folkeskolen
  På lager
  ISBN:
  9788771771794
  1. oplag 07. nov. 2017
  107 sider
  Niveau: Voksenhenvendt Fag: Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse 1. udg. 2017 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  267 , 50 kr.
  214 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Jeg har svært ved at styre min begejstring efter at have læst denne bog"
   Feltgruppe
    ”Det er en inspirerende bog, som samtidig er let at tage til sig og skabe egen praksis på baggrund af. De enkelte forløb er lette at give sig i kast med, og QR-koderne illustrerer praksisdelen godt.”   ”Bogen anbefales til hylderne på lærerbiblioteker og i børnehaver samt på de pædagogiske uddannelser ...”;
    Lektørudtalelse
    Feltgruppe
     ”Husk at tage ”Dans en Bog” af Charlotte Gjørtsvang og Anja Ohlsen med, når du skal planlægge bevægelse i din undervisning eller den understøttende undervisning. Bogen inspirerer til bevægelse, glæde, sprog og oplevelser med hinanden og fokuserer på æstetiske læreprosesser.”   ”… en inspirationsbog til alle, der vil eventyret, god musik og bevægelse med børn. Dansen giver børnene et ekstra sprog, fordi den kan udtrykke og vise, hvad vi oplever, og hvordan vi har det. Når vi danser, bruger vi et ekstra og meget udtryksfyldt sprog.”   ”Bogen gør det let at komme i gang.” --AND--lt;div id="pastingspan1" style="font-style: italic;"> 
     Folkeskolen
     Feltgruppe