Dans en bog

Dette er en lærervejledning til børnehaven, børnehaveklassen og indskolingen.

Dans er en kilde til oplevelser. Gennem kroppen lærer vi os selv og hinanden at kende. Dans en bog er en pædagogisk metode, der bygger på erfaringer hentet i et udviklingsarbejde med dans, bevægelse og æstetiske læreprocesser i en børnehave.

Bogen henvender sig til pædagoger, pædagogstuderende og indskolingslærere, som ønsker at arbejde med dans og bevægelse i hverdagen, men mangler redskaber og inspiration til at kunne igangsætte disse aktiviteter.

Børn har brug for at bearbejde indtryk. De har brug for en solid værktøjskasse at bruge af, når de skal gribe verden. Dans en Bog kobler yndlings-eventyr og historier sammen med bevægelse. Gennem denne kobling sker der en sammenhængende udvikling af såvel kognitiv som motorisk læring.

Det er en gevinst, at bevægelse og litteratur kan hænge sammen, så dans bliver en slags litteraturformidler. Ved at sætte bevægelse til konkrete ord og handlinger kan børn få mod på at kaste sig ud på et abstraktionsniveau, som de umiddelbart ikke finder sig naturligt tilrette i. Det er dejligt at læse et eventyr, men det er sjovere at danse det.

Forfatterne tilbyder kurser i metoden, som benyttes i Dans en bog. De kan kontaktes på info@dansenbog.dk

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 218,00 kr.
Total pris 218,00 kr.
Pris inkl. moms 272,50 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
Voksenhenvendt
Fag
Førskole og børnehaveklasse, Børnehaveklasse
Antal sider
107
Udgivelsesdato
07. nov. 2017
ISBN
9788771771794
Udgave
1