Dåben, Rødt niveau

Dette er en flergangsbog, der kan anvendes som et supplement i danskundervisningen på FVU.

Tilgang
Læseværkstedet; tilbyder et stort udvalg af frilæsningsbøger til unge og voksne, der har svært ved at læse. Bøgerne er overskuelige, og emnerne er udvalgt, så de er relevante for målgruppen. Størstedelen af bøgerne er fiktion, andre er bibliografier, og nogle er inspireret af virkelige hændelser.

Serien er inddelt i fire niveauer:

  • Rødt niveau (lix 7-10)
  • Grønt niveau (lix 13)
  • Gult niveau (lix 20)
  • Blåt niveau (lix 25-30).

Indhold
Emil er snart to måneder gammel, så det er ved at være tid til barnedåb. Hvad skal Emil hedde til efternavn? Hvor og hvornår skal Jacob og Lone holde barnedåben? De beslutter sig for en lille fest med den nærmeste familie og venner med frokost på restaurant Petit efter.

Jacob er kok og ejer Petit. Han har store planer om at gøre den til en gourmet restaurant. Samtidig overvejer han at købe endnu en restaurant. Han har meget travlt og meget lidt tid til Lone og Emil.

Lone bliver træt bare ved tanken om endnu en restaurant. Hun savner at tale med Jacob om Emil. Hun er med i en mødregruppe, men det er jo ikke helt det samme. Lone sover ikke så godt om natten, og hun synes, at hun er alene om ansvaret.

Men så får Jacob en god idé. Han skal til Paris for at købe vin og hente inspiration til menuer. Lone skal med, og Emil skal være hos mormor imens.

Dåben er den femte bog i serien om Lone og Jacob. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Downloads
Læs uddrag fra en bog på det røde niveau

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 77,00 kr.
Total pris 77,00 kr.
Pris inkl. moms 96,25 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
9. klasse
Fag
FVU dansk
Antal sider
48
Udgivelsesdato
16. aug. 2013
ISBN
9788776077884
Udgave
1