Cooperative Learning strukturer, MiniBog

Vil du have hurtig og let adgang til det vigtigste, du har brug for at vide om CL?

Vil du se de forbløffende forskningsresultater fra en lang række undersøgelser om Kagan CL?

Vil du have endnu dybere forståelse af og bedre teknikker til den praktiske implementering af selve strukturerne, og hvordan du undgår deres “faldgruber”?

Og vil du gerne vide mere om, hvad skoler der har opnået stor succes med CL, har gjort for at nå dertil, så I får bedre mulighed for at gøre dem kunsten efter?

Så er denne mini-bog noget for dig.

Indhold
Bogen fokuserer på 5 CL-strukturer, der behandles grundigt. Du får hjælp til hensigtsmæssig instruktion allerede i selve trinnene, du får en analyse af den enkelte struktur, der hjælper dig med at identificere, hvad der kan være svært for eleverne og derfor skal have særligt fokus. På den måde kan du blive ekspert i disse fem strukturer og senere overføre det, du kan, til andre strukturer.

Bogen gennemgår desuden de syv nøgler i CL, så det er nemt at få overblik over, hvad du skal gøre for at opnå vellykket CL. Bogen indeholder et kapitel med resultater fra forskning i Kagan Cooperative Learning, først og fremmest fra England og USA, og et kapitel om implementering, der giver et overblik over de faktorer, både skolemæssige og hos den individuelle lærer, der skaber de bedste forudsætninger for vellykket CL.

Med denne bog kan du:

  • Skabe dynamik og høj aktivitet for alle elever med 5 kraftfulde CL-strukturer
  • Opnå bedre klasseledelse og udvikling af elevernes sociale færdigheder
  • Få indblik i teorien, der forklarer, hvorfor Kagan Cooperative Learning virker
  • Få adgang til en stor mængde evidens for effekten af Kagan Cooperative Learning. 

Minibogen har QR-koder til liveoptagelser af alle fem CL strukturer.

Målgruppe
Bogen henvender sig både til erfarne og halverfarne CL-brugere, der gerne vil have en dybere forståelse og skarpere udførelse af CL, og til dem, der gerne vil i gang. Og så måske til dig, der gerne vil inspirere en ven eller kollega med en gave!

Har du bog, har du web!
Med bogen følger adgang til sitet cl.alinea.dk, hvor du altid har alle bogens videoer til rådighed. På sitet finder du også praktiske værktøjer til arbejdet med CL såsom stopur, hold-timer, team-plade og rosekort på dansk, engelsk, tysk og fransk.

Læs mereLæs mindre
På lager
Pris 121,00 kr.
Total pris 121,00 kr.
Pris inkl. moms 151,25 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Fag
Pædagogisk litteratur
Antal sider
88
Udgivelsesdato
18. feb. 2016
ISBN
9788723511744
Udgave
1