IndlæserVent venligst…
Indlæser
728 , 00 kr.
910 , 00 kr.
Cooperative Learning auf Deutsch I

Cooperative Learning auf Deutsch I

Wortschatz und Gespräch

Cooperative Learning er oplagt i fremmedsprog. Eleverne får masser af taletid, og alle deltager aktivt på samme tid. Det er nemt at anvende, det er sjovt, og det virker!


Med Cooperative Learning auf Deutsch får du Cooperative Learning klar til brug. Materialet indeholder færdige undervisningsforløb til 25-30 lektioner.

Serien består af to bøger. Hver bog er bygget op omkring fem udvalgte CL-strukturer og indeholder en kort vejledning og et væld af kopiark.

Bog I har fokus på ordforråd og samtale. Bog II har fokus på samtale og præsentation.

Temaer i bog I:

• Mig selv
• Tal og bogstaver
• Mit værelse
• Tøj
• Fritid
• Tyske filmstjerner.

 

cl.alinea.dk

Med bogen følger adgang til sitet cl.alinea.dk, hvor du altid har alle kopisider fra bogen til rådighed til udprint. På sitet finder du også praktiske værktøjer til arbejdet med CL såsom stopur, hold-timer, team-plade og rosekort på tysk.

 

Serien findes også til fransk og engelsk.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723036087
4. oplag 11. mar. 2010
92 sider
Niveau: 7. klasse Fag: Tysk, Cooperative Learning 1. udg. 2010 Forlag: Alinea Redaktør: Tanja Jessing
910 , 00 kr.
728 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
    Der gives plads til alle, så de åbent kan komme til udtryk uanset fagligt niveau "Materialet ser tilgangen til fremmedsproget som en aktiv proces gennem interaktion med de øvrige i elevgruppen. Det er for så vidt ikke noget nyt. Det, der er specielt ved denne udgivelse, er, at man tydeligt bliver gjort opmærksom på, hvordan man kan nå frem til de overordnede mål ved en særdeles præcis arbejdsform ud fra SPIL-principperne: Samtidig interaktion, Positiv indbyrdes afhængighed, Individuel ansvarlighed, Lige deltagelse ..."
    Feltgruppe