Cooperative Learning auf Deutsch, Anfänger

Cooperative Learning er oplagt i fremmedsprog. Eleverne får masser af taletid, og alle deltager aktivt på samme tid. Det er nemt at anvende, det er sjovt, og det virker!

Med Cooperative Learning auf Deutsch--AND--lt;/em> får du Cooperative Learning klar til brug. Materialet indeholder færdige undervisningsforløb til 25-30 lektioner.

Serien består af tre bøger: Anfänger har fokus på ordforråd. Bog I har fokus på ordforråd og samtale. Bog II har fokus på samtale og præsentation.

Hver bog er bygget op omkring fem udvalgte CL-strukturer og indeholder en kort vejledning og et væld af kopiark.

Cooperative Learning auf Deutsch - Anfänger er til dig, der underviser i tysk i 5.-6. klasse. Bogen arbejder med ordforråd inden for emner, som eleverne typisk arbejder med i begynderundervisningen i 5.-6. klasse.

  • Fritid
  • Skole
  • Dyr
  • Shopping
  • Tysklands geografi.

Hvad kan Cooperative Learning gøre for dig og dine elever?

Materialet kan supplere det materiale, du allerede bruger. Gennem fem udvalgte Cooperative Learning-strukturer automatiserer eleverne deres ordforråd og forbedrer deres kommunikative og elementære grammatiske færdigheder. Med Cooperative Learning sættes den kommunikative undervisning i system, og eleverne lærer at bruge sproget i trygge rammer, hvor alle får taletid.

Har du bog, har du web!

Med bogen følger adgang til sitet cl.alinea.dk. Her finder du alle elev-kopiarkene til udprintning, illustrationer til visning på klassens whiteboard samt generelle CL-værktøjer som fx rosekort og timeglas til tidtagning.

Læs mereLæs mindre
På lager + online
Pris 820,00 kr.
Total pris 820,00 kr.
Pris inkl. moms 1.025,00 kr.
Kundeservice
Tlf.: 70 25 46 66
E-mail: info@alinea.dk
Niveau
Mellemtrin-6. klasse
Fag
Tysk
Antal sider
80
Udgivelsesdato
01. mar. 2018
ISBN
9788723513939
Udgave
1