IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
341 , 00 kr.
426 , 25 kr.
Cooperative Learning

Cooperative Learning

Grundbogen i Cooperative Learning, som alle taler om. Få en professionel indføring i grundbegreberne og i de mange Cooperative Learning-strukturer, som allerede har forandret undervisningen i talrige klasseværelser. Cooperative Learning af Spencer Kagan og Jette Stenlev indeholder 46 strukturer med helt konkrete anvisninger på, hvordan man organiserer undervisningen.

Bogen Cooperative Learning giver helt konkrete anvisninger på, hvordan man organiserer undervisningen i samarbejdsstrukturer, der gør skolearbejdet lettere, sjovere og mere udbytterigt for eleverne.

Bogen indeholder kapitler om tænkningen bag Cooperative Learning og om arbejdet med udviklingen af elevernes sociale og kommunikative kompetencer. Alle bogens 46 strukturer er opstillet i simple trin og med praktiske tips og faglige ideer til hver enkelt struktur, der gør det let at implementere dem i undervisningen.

Test-resultater med Cooperative Learning i bl.a. læsning, skrivning, sprog og matematik er opsigtsvækkende. Ud over et endnu større fagligt udbytte udvikler eleverne en række vigtige sociale færdigheder. Og så er det sjovt at være elev i et Cooperative Learning-klasseværelse!

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788779886360
Udgave: 1 Oplagnr: 17 Udg. dato:
30. dec. 2008
Forlag: Alinea Fag: Pædagogisk litteratur, Fransk, Tysk, Engelsk, Cooperative Learning, Dansk Niveau: Voksenhenvendt
192 sider
Redaktør: Lise Parnam
426 , 25 kr.
341 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

En del af serien Cooperative Learning

Cooperative Learning – effektiv læring og trivsel i danskundervisningen

...
Se mere 
    Jeg håber, at mange lærere vil prøve, for det er en god bog og spændende læsning "Spændende bog om Cooperative Learning. Der er nu endelig udkommet en omfattende og god introduktion til Cooperative Learning - at lære gennem samarbejde. "Cooperative Learning" er fyldt med masser af forslag til konkrete aktiviteter, lærere kan benytte, når de afprøver metoden med deres elever i skolen. 44 forskellige måder at strukturere aktiviteter på! ..."
    Feltgruppe