IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.alinea.dk
348 , 00 kr.
435 , 00 kr.
Cooperative Learning

Cooperative Learning

Grundbogen i Cooperative Learning, som alle taler om. Få en professionel indføring i grundbegreberne og i de mange Cooperative Learning-strukturer, som allerede har forandret undervisningen i talrige klasseværelser. Cooperative Learning af Spencer Kagan og Jette Stenlev indeholder 46 strukturer med helt konkrete anvisninger på, hvordan man organiserer undervisningen.

Bogen Cooperative Learning giver helt konkrete anvisninger på, hvordan man organiserer undervisningen i samarbejdsstrukturer, der gør skolearbejdet lettere, sjovere og mere udbytterigt for eleverne.

Bogen indeholder kapitler om tænkningen bag Cooperative Learning og om arbejdet med udviklingen af elevernes sociale og kommunikative kompetencer. Alle bogens 46 strukturer er opstillet i simple trin og med praktiske tips og faglige ideer til hver enkelt struktur, der gør det let at implementere dem i undervisningen.

Test-resultater med Cooperative Learning i bl.a. læsning, skrivning, sprog og matematik er opsigtsvækkende. Ud over et endnu større fagligt udbytte udvikler eleverne en række vigtige sociale færdigheder. Og så er det sjovt at være elev i et Cooperative Learning-klasseværelse!½

Læs mere >

< Læs mindre

  Jeg håber, at mange lærere vil prøve, for det er en god bog og spændende læsning "Spændende bog om Cooperative Learning. Der er nu endelig udkommet en omfattende og god introduktion til Cooperative Learning - at lære gennem samarbejde.
  På lager
  ISBN:
  9788779886360
  17. oplag 31. okt. 2016
  192 sider
  Niveau: Voksenhenvendt Fag: Pædagogisk litteratur, Fransk, Tysk, Engelsk, Cooperative Learning, Dansk 1. udg. 2008 Forlag: Alinea Redaktør: Lise Parnam
  435 , 00 kr.
  348 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Jeg håber, at mange lærere vil prøve, for det er en god bog og spændende læsning "Spændende bog om Cooperative Learning. Der er nu endelig udkommet en omfattende og god introduktion til Cooperative Learning - at lære gennem samarbejde. "Cooperative Learning" er fyldt med masser af forslag til konkrete aktiviteter, lærere kan benytte, når de afprøver metoden med deres elever i skolen. 44 forskellige måder at strukturere aktiviteter på! ..."
   Feltgruppe