IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
47 , 00 kr.
58 , 75 kr.
The Concert, rødt niveau

The Concert, rødt niveau

Dette er en flergangsbog, der kan bruges som supplement til engelskundervisningen af 13-15-årige.

Tilgang
Bøgerne i Café-serien – Læsning handler om nære hverdagsting som fest, forelskelse, venskaber, mobning og meget andet. Bøgerne er læseteknisk lette at gå til med kendte emner fra dagligdagen.

Café-serien – Læsning består af en række frilæsningsbøger på dansk, engelsk og tysk.

Bøgerne er inddelt i fire niveauer:

 • Grønt niveau er målrettet indskolingen
 • Gult niveau henvender sig til de 9-12-årige med et lix-tal på 7-8
 • Rødt niveau henvender sig til de 13-15-årige med et lix-tal på 8-10
 • Blåt niveau er ligeledes rettet mod de 13-15-årige med et lix-tal på 12-15.

Flere af emnerne appellerer også til voksne.

The Concert tilhører det røde niveau i Café-serien.

Indhold
June har været fan af Justin Bieber i mange år. Hun er medlem af fanklubben, hvor de deler fotos og videoer. Hun lytter til hans musik, men hun har aldrig oplevet ham i virkeligheden. Nu giver han snart koncert, men hun har ikke råd til billetterne.

På hendes 14-års fødselsdag går hendes højeste ønske i opfyldelse. Hun får en billet til koncerten, og hun skal stå i området helt oppe ved scenen!

Heldigvis får hendes bedste veninde også en billet, så de to piger drager af sted til koncert. Det bliver en uforglemmelig oplevelse. June bliver den udvalgte til at komme op på scenen, hvor hun får roser og et kys på kinden af det store idol.

Downloads
Læs uddrag
Se ordliste

Læs mere >

< Læs mindre

  Bøgerne kan bruges både til oplæsning og selvstændig læsning, da de er skrevet på et lettilgængeligt sprog, der giver eleverne fornemmelsen af selv at kunne læse og forstå engelsk og endda beskæftige sig med emner, der er vedkommende for dem.
  SprogLæreren
  På lager
  ISBN:
  9788771770346
  1. oplag 12. maj. 2016
  29 sider
  Fag: Engelsk 1. udg. 2016 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  58 , 75 kr.
  47 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Bøgerne er spændende og beskriver på en enkel forståelig måde situationer og problemer fra teenagelivet. De er lette at læse, da teksten er skrevet med korte sætninger og i et enkelt sprog. Anbefales til PLC og folkebiblioteker.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe
    Bøgerne kan bruges både til oplæsning og selvstændig læsning, da de er skrevet på et lettilgængeligt sprog, der giver eleverne fornemmelsen af selv at kunne læse og forstå engelsk og endda beskæftige sig med emner, der er vedkommende for dem. De er på den baggrund også rigtigt gode at have stående på skolebiblioteket til lystlæsning, ligesom de fungerer rigtig fint i forhold til at undervisningsdifferentiere i klassen.
    SprogLæreren
    Feltgruppe