IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
84 , 00 kr.
105 , 00 kr.
Café To søstre

Café To søstre

Dette er en flergangsbog, der kan anvendes som et supplement til danskundervisningen på FVU og sprogskolerne.

Tilgang
Greyline har titler, som kan benyttes til frilæsning, temalæsning og emnearbejde om f.eks. demokrati, medborgerskab, historiske emner og socialrealisme. Serien er udviklet til elever i udskolingen, til kursister på sprogskolerne og til voksne, der har brug for litteratur med relevante emner, som samtidig er læseteknisk lette.

Der findes opgaver til mange af titlerne i serien.

Indhold
Anna og Beata driver en lille idyllisk café. Alt ånder fred og ro, men det får en hurtig ende. Nogen lister rundt i deres hus om natten. Nogen vil have fat i deres hemmelige kageopskrift. Hvem er det?

En historie om to ældre tvillingesøstre, deres liv i caféen og en svigersøn i økonomisk uføre. De to søstre tager affære, og et nyt liv starter for dem.

Downloads
Læs uddrag

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Dette er en lille, hyggelig fortælling hvor spændingskurven er moderat, men elementer med rockere og pengeafpresning er til stede. Det er en fortælling om to stærke og handlekraftige søstre, som forstår at tage sagen i egen hånd.
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788771770667
  1. oplag 24. nov. 2016
  26 sider
  Niveau: AVU Fag: FVU dansk 1. udg. 2016 Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  105 , 00 kr.
  84 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”Dette er en lille, hyggelig fortælling hvor spændingskurven er moderat, men elementer med rockere og pengeafpresning er til stede. Det er en fortælling om to stærke og handlekraftige søstre, som forstår at tage sagen i egen hånd. Det er også en fortælling om at finde det gode i livet, selv om man er oppe i årene.”
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe