IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
457 , 00 kr.
571 , 25 kr.
Bogstav-sekskanter, små bogstaver

Bogstav-sekskanter, små bogstaver

Dette er et konkret materiale til bogstavindlæringen i danskundervisningen.

Bevægelse er blevet en vigtig del af skoledagen – ikke blot i legen, men også som en del af elevernes læreproces. Leg er motiverende, og leg skaber læring, sundhed, trivsel og sammenhold.

Bogstav-sekskanter er et sjovt materiale til indlæring af de enkelte bogstavers navn, form og lyd. Børnene kan hoppe alfabetet i bogstavslange eller på et tastatur, de kan lege kat og mus, stopdans og bogstavklask, og så er fliserne velegnede til vendespil. Sætter I fliserne sammen, kan I arbejde med små ord.

Bogstav-sekskanter måler 23 cm i diameter. Konsonanterne er blå og vokalerne er røde. Sættet med alfabetets små bogstaver indeholder også en tom sekskant.

Downloads
Herunder kan du hente idéer til arbejdet med alfabetets bogstaver, hvor bevægelse er i centrum. Langt de fleste aktiviteter er velegnede til en større gruppe elever eller en hel klasse.

Forslag til aktiviteter
Kopiark med bogstaver, ord og billeder

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Som lærer i indskolingen og som læsevejleder har jeg haft materialet i brug og har kun gode erfaringer med det. Eleverne synes, det var sjovt at arbejde med bogstaver på nye måder, og de blev fanget af de ret enkle aktiviteter.
  Læsepædagogen
  På lager
  ISBN:
  9788723531643
  1. oplag 31. dec. 2000 Fag: Dansk 1. udg. 2000 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  571 , 25 kr.
  457 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”Som lærer i indskolingen og som læsevejleder har jeg haft materialet i brug og har kun gode erfaringer med det. Eleverne synes, det var sjovt at arbejde med bogstaver på nye måder, og de blev fanget af de ret enkle aktiviteter. Eleverne var gode til at komme med forslag til, hvordan aktiviteterne kunne udvides eller ændres. Alt i alt et inspirerende og indbydende materiale, som læsevejledere, indskolingslærere og undervisere i specialtilbud vil kunne have stor glæde af.”
   Læsepædagogen
   Feltgruppe