IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
199 , 20 kr.
249 , 00 kr.
Børn med eksplosiv adfærd

Børn med eksplosiv adfærd

Et kursus i positiv udvikling
Bogen giver indsigt i og konkrete forslag til, hvordan lærere, pædagoger og forældre kan arbejde med børn og unge med et voldsomt temperament.

De udadreagerende børn og unge udfordrer de professionelle voksne i arbejdet med inkluderende læringsmiljøer i daginstitutionen og skolen. Men med denne bogs metode kan en negativ spiral vendes til en positiv udvikling, hvor barnet forstår og tager ansvar for sit eget eksplosive temperament. Barnet bliver i løbet af et ‘bombekursus’ ekspert i sit eget temperament, og de professionelle omkring barnet, klassekammeraterne og forældrene involveres, så de forstår at støtte barnet i forløbet.

Metoden tager afsæt i samtaler om en tegning, en fiktiv fortælling, et rollespil og arbejdsbøger tilpasset de forskellige alderstrin i skolen.

Til bogen hører to arbejdshæfter og et kopiark. De kan downloades i PDF-format i fanen "Downloads" herunder.

Læs mere >

< Læs mindre

  Det lyder som starten på et eventyr, og det kan det meget vel blive til for såvel voksne som børn, der giver sig i kast med "bombekurset", som er omdrejningspunktet i bogen.
  På lager
  ISBN:
  9788750043614
  2. oplag 22. aug. 2013
  96 sider
  Niveau: Voksenhenvendt 1. udg. 2013 Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Skammeritz
  249 , 00 kr.
  199 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
  Forfatterens praktiske erfaringer har efterprøvet det godt og grundigt og vist, at det kan bære. Bogen er skrevet til lærere, pædagoger og forældre. En stærk udfordring til alle der tager spørgsmålet om menneskers trivsel alvorligt.
  Uddannelsesbladet
  Feltgruppe
   Man mærker med det samme at denne forfatter er praktiker, kender problematikkerne og er løsningsorienteret. Dejligt! Jeg kommer til at elske ordet "bombekursus"! Er du AKT lærer er dette en "must" bog.
   AKT-bladet
   Feltgruppe
    Det lyder som starten på et eventyr, og det kan det meget vel blive til for såvel voksne som børn, der giver sig i kast med "bombekurset", som er omdrejningspunktet i bogen. ...ingen problemer med en klar anbefaling af dette materiale, som kan læses og anvendes både i børnehaver, skoler og af forældre.
    Feltgruppe