IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
202 , 00 kr.
252 , 50 kr.
Børn i Danmarks historie 973, Sven og Gunhild i Jelling

Børn i Danmarks historie 973, Sven og Gunhild i Jelling

Denne bog er en flergangsbog til undervisning i historie på mellemtrinnet.

Børn i Danmarks historie, Sven og Gunhild i Jelling omhandler kanonpunktet Jellingesten, der (kan) tages fat om i 5. klasse. Jellingstenene er rejst henholdsvis omkring år 955 og omkring år 970.

Året er 973. Bogen tager udgangspunkt i søskendeparret Gundhild og Sven (Tveskæg), børn af Harald Blåtand og Gunhild.

Den lille historie i danmarkshistorien udspiller sig i fiktionsfortællingen omkring børnene Gundhild og Sven, deres liv i hverdagen og familien set i lyset af de historiske begivenheder i tiden omkring Jellingestenes tilblivelse, kristendommens indførelse i Danmark m.m.

Bogen har en indbygget lærerguide med baggrundsinformation og forslag til undervisningen, også til tværfaglig undervisning. Desuden er ilagt fri kopisider med elevopgaver.

Didaktisk vejledning kan downloades her på siden.

QR-koder
Som noget helt særligt er bogen krydret med QR-koder, hvor eleverne har mulighed for at scanne og høre en god historie, som kan supplere undervisningen. QR-koderne er ikke tilgængelige online brug i stedet download-linket.

Læs mere >

< Læs mindre

  Ordvalg og sprog er enkelt, og illustrationerne understøtter barnets læsning. For alle de piger, der elsker heste og er i gang med at øve sig i at læse bøger. Kort om bogen
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723501196
  1. oplag 19. jan. 2015
  80 sider
  Niveau: Mellemtrin-7. klasse Fag: Historie 1. udg. 2015 Forlag: Alinea Redaktør: Anne Lisbeth Olsen
  252 , 50 kr.
  202 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Ordvalg og sprog er enkelt, og illustrationerne understøtter barnets læsning. For alle de piger, der elsker heste og er i gang med at øve sig i at læse bøger. Kort om bogen Mille elsker ponyen Diva, som hun passer på og holder af at nusse. For alle de piger, der elsker heste og er i gang med at øve sig i at læse bøger med LET-tal 6/ lix 4. 6-7 år. Beskrivelse Om Mille, der gør sin pony klar til en ridetur. Hun nusser ponyen. Den får et æble, manken bliver flettet, og den får lagt saddel på. Da Mille tager sin hjelm på, får Diva også en hat på, og så rider de en tur. Bogen er illustreret af Mette-Kirstine Bak, som har illustreret mange børnebøger. Bogens forside viser Mille, der aer sin ponys mule. Bogen hører til serien "Mini PS". Teksten har Jørn Jensen skrevet med mange gentagelser. Vurdering Sproget er, trods de mange gentagelser, varieret. Navnene Mille og Diva går igen på alle opslag. Tegningerne er farverige og hjælper læseren med at afkode teksten, der ikke er helt lydret, men da ord og tegninger understøtter hinanden, fremstår bogen som letlæselig. De mange tegninger er søde og giver læseren lyst til en ridetur. Andre bøger om samme emne/genre Serien har flere lignende bøger, der handler om børns leg og hverdag bl.a. En død mus Til bibliotekaren Bogen er superlet at læse. Ordvalg og sprog er enkelt, og illustrationerne understøtter barnets læsning. Bogen henvender sig til piger fra 0. klasse, der elsker dyr. Anbefales til indkøb til læsetræning.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe