IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
114 , 00 kr.
142 , 50 kr.
Baskervillehunden

Baskervillehunden

Dette er en flergangsbog, der kan anvendes som et supplement til danskundervisningen på FVU.

Tilgang
Lette klassikere er en serie læsepædagogisk bearbejdede udgaver af kendte og populære bøger. Serien henvender sig til læsesvage unge og voksne, der finder originaludgaverne uoverkommelige eller svære at læse, men som gerne vil have en god læseoplevelse.

Der findes opgaver til mange af titlerne i serien.

Indhold
James Mortimer opsøger verdens største detektiv, Sherlock Holmes, for at få hjælp.

Han fortæller: ”Den aften sir Charles døde, sendte Barrymore besked til mig, og jeg skyndte mig derhen. Jeg undersøgte alt på stedet. Jeg fulgte fodsporene ned gennem alléen og kiggede på stedet ved lågen, hvor det så ud, som om han havde stået stille. Så undersøgte jeg liget af sir Charles. Han lå med ansigtet nedad og armene bredt ud til siden. Hans fingre var boret ned i jorden, og hans ansigt var ikke til at kende. Der var ikke tegn på fysisk vold. Men Barrymore fortalte én ting forkert under afhøringen. Han sagde nemlig, at der ikke var andre spor i nærheden. Men det var der. Et stykke fra liget så jeg friske og tydelige spor.”

”Fodspor?” spurgte Holmes.
”Ja, det var det.”
”Fra en mand eller en kvinde?”
Dr. Mortimer kiggede mærkeligt på os et øjeblik. Så hviskede han: ”Holmes, det var sporene fra en kæmpe hund!”

Var det Baskervillehunden, der i mange hundrede år har spredt skræk og rædsel på egnen omkring Baskerville Hall? Sherlock Holmes tror, der må være en naturlig forklaring. Sammen med sin ven, dr. Watson, beslutter han sig for at løse gåden om den uhyggelige hund.

Sir Arthur Conan Doyle skrev i alt fire romaner og 56 noveller om mesterdetektiven. Baskervillehunden udkom for første gang i 1902.

Bearbejdet af Kirsten Andersen.

Downloads
Læs uddrag

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776075453
1. oplag 02. jan. 2010
105 sider
Niveau: 7. klasse Fag: FVU dansk 1. udg. 2010 Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
142 , 50 kr.
114 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms