IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
110 , 00 kr.
137 , 50 kr.
Barcelona må vente

Barcelona må vente

Dette er en flergangsbog til danskundervisningen på FVU.

Om serien
Krimi-let er en serie lette romaner med alle genrens ingredienser – til alle der elsker et godt gys og nervepirrende spænding.

Snyd, bedrag, intriger og mord er bare nogle af temaerne i Krimi-let-serien. Helte, skurke og menigmænd optræder i bøgerne, der er skrevet i et letflydende sprog. Emnerne er nutidige og aktuelle eller hentet fra Danmarks historie.

Indhold
Der er to grunde til, at Martin og Hassan kommer ude på det store fritidscenter. Dels på grund af de mange lækre motorcykler på motocrosscentret, og dels fordi Lea og Yasmin altid hænger ud ovre på rideskolen.

En dag finder pigerne en sovepose og andre ting i stalden. De overtaler drengene til at overnatte på høloftet for at opklare mysteriet. Det er dog hverken en tyv eller en dyremishandler, der er på spil, men en ung og bange pige. Aida er på flugt fra politiet. Hun er udvist fra Danmark men drømmer om at fortsætte sit liv i landet. Hun fortæller de fire venner om det, hun husker fra Irak, minder der ikke vil forsvinde. De bevæbnede mænd, der altid kom om natten. Deres høje råb, når de sparkede dørene ind. Naboer der forsvandt og aldrig kom tilbage.

Martin er på kontrakt i sin fodboldklub. Han drømmer om at spille som professionel i Barcelona. Hans træning er hård, men lige nu er det vigtigste at hjælpe Aida – Barcelona må vente.

Downloads
Læs uddrag fra en Krimi-let-bog
De fem læseniveauer

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776075446
1. oplag 02. feb. 2010
168 sider
Fag: FVU dansk 1. udg. 2010 Forlag: Alfabeta Redaktør: Jesper Lyders Andersen
137 , 50 kr.
110 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms