IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.
Læs mere om forlaget

https://www.alinea.dk
324 , 00 kr.
405 , 00 kr.
Artikulationsstillinger

Artikulationsstillinger

Dette er et konkret materiale til tale-høre-træning i daginstitutioner og videre op i skolen.

Formålet med materialet er at skabe fonologisk og artikulatorisk opmærksomhed og øve bogstav-lydforbindelser for at støtte l-ae-se- og skrivetilegnelsen og forbedre udtalen.

Artikulationsstillinger består af en æske med 88 artikulationskort opdelt i fonemer og i bogstavkort, der viser artikulationssted og –måde, åbningsgrad og læberunding. På cd’en er der illustrationer af norske sproglyde tilpasset dansk udtale med tilhørende små og store bogstaver. Der er også illustrationskort af 4 engelske fonemer med de fonetiske symboler (IPA).

Vejledningen indeholder beskrivelser af sproglydene, også kaldet fonemer, og brug af illustrationskortene sammen med forslag til lege, som støtter den fonologiske artikulatoriske opmærksomhed.

Materialet er beregnet til førskolen, indskolingen og elever med læsevanskeligheder på mellemtrinnet. Det er også velegnet til børn med andet modersmål end dansk og til hørehæmmede.

Eksempel
Vejledning
Pdf-filer til print 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776079734
1. oplag 01. jan. 2015 Niveau: 0. klasse Fag: Tale-høre-træning 1. udg. 2015 Forlag: Alinea Redaktør: Jesper Lyders Andersen
405 , 00 kr.
324 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms