Alle titler (14)
Tilpas udvalg
Vælg kategori
Tilpas dit valg:

Vælg klassetrin

Alle

Vælg pris

Se alle kategorier
Tilpas udvalg
IndlæserVent venligst…
Indlæser
Serie
I Greb om prøverne sættes elevernes læring i centrum, mens de arbejder med prøvernes forskellige dele. Gennem aktiviteter, ud på gulvet-øvelser, dia...

I Greb om prøverne sættes elevernes læring i centrum, mens de arbejder med prøvernes forskellige dele.

Gennem aktiviteter, ud på gulvet-øvelser, dialog og produktion af opgaver til prøverne, kommer eleverne med ind i maskinrummet og forstår, hvad det er, de prøves i.

Undervejs undrer de sig, stiller spørgsmål, argumenterer og diskuterer med hinanden. På den måde får eleverne erfaring med prøverne og tilegner sig nyttige strategier, som de kan bruge til de afsluttende prøver.

7.-10. klasse
Serie
Ordbøgerne er udviklet til brug i danskundervisningen på sprogskoler og til generel sprogtilegnelse for nye borgere i Danmark. Ordlisterne er udarbej...

Ordbøgerne er udviklet til brug i danskundervisningen på sprogskoler og til generel sprogtilegnelse for nye borgere i Danmark.

Ordlisterne er udarbejdet med afsæt i ordlister fra Dansk Flygtningehjælp. Der er forklaringer på de danske ords forskellige betydninger med mange eksempler, og ordbøgerne har særligt fokus på det sprog, som er nødvendigt for at kunne skabe sig i hverdag i Danmark.

Med disse ordbøger kan kvaliteten i danskundervisningen øges, idet timerne i klassen kan koncentreres om undervisningen og ikke sinkes af omstændelige ordforklaringer.

Sider