Alle titler (1)
Filtre
Vælg kategori
Tilpas dit valg:

Vælg pris

Se alle kategorier
Tilpas udvalg
Serie
Tid til skrivning 1-3 gør eleverne bedre til at udtrykke sig skriftligt. Elevbøgerne består af tekster og opgaver, fordelt på de fem grundlæggend...

Tid til skrivning 1-3 gør eleverne bedre til at udtrykke sig skriftligt. Elevbøgerne består af tekster og opgaver, fordelt på de fem grundlæggende måder at skrive på:

  • at skrive for at informere
  • at skrive for at beskrive
  • at skrive for at fortælle
  • at skrive for at argumentere
  • at skrive for at reflektere.

Tid til skrivning består af tre elevhæfter med stigende sværhedsgrad, hvor 1’eren er det letteste. Til serien hører også den fælles Tid til skrivning Lærervejledning.

Lærervejledningen til Tid til skrivning 1, 2 og 3 giver læreren en indføring i, hvordan elevbøgerne kan bruges i arbejdet med at udvikle den enkelte elevs skrivekompetence og redegør for, hvorfor opmærksomheden på skrivemåder er kvalificerende for elevernes arbejde med skriftlig dansk.

Konkrete forslag til vurderingspraksis og vurderingsfokus hjælper læreren med at vurdere elevteksterne, og samarbejdet med eleven omkring målsætning og evaluering bliver tydeligt gennem arbejdet med kopiarkene i vejledningen.

Tid til skrivning er en dansk oversættelse og bearbejdning af det anmelderroste materiale SKRIV. Bag materialet står bl.a. forskeren Kjell Lars Berge, som i sin forskning beskæftiger sig med kvalitetssikring af elevers skriftlige fremstilling samt udbytte af undervisningen.

 

Sider