IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.alinea.dk/
122 , 00 kr.
152 , 50 kr.
Alienberg-agenterne 3, På røven i rummet

Alienberg-agenterne 3, På røven i rummet

Bof, M-I og Denni røg på kostskole, men de aliens, der driver stedet, sender dem til planeten AJ-X uden returbillet. Status: på røven i rummet. Og på flugt fra de hærgende brakkere sammen med en gal professor.

Tredje og sidste bog i serien om Alieneberg-agenterne.

Alienberg-agenterne består af:

 • Ormehullet
 • Brakkerne
 • På røven i rummet.

Læs mere >

< Læs mindre

  Jan Kjærs tegninger er lige så fantastiske som i de tidligere bind i serien ”Endnu et fint bind i denne lette serie om rumvæsner og seje børn” Kort om bogen
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788723030603
  1. oplag
  56 sider
  Niveau: Mellemtrin-7. klasse Fag: Dansk 1. udg. Forlag: Alinea Redaktør: Astrid Pejtersen
  152 , 50 kr.
  122 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Jan Kjærs tegninger er lige så fantastiske som i de tidligere bind i serien ”Endnu et fint bind i denne lette serie om rumvæsner og seje børn” Kort om bogen Denni, M-1 og Bof er fortsat på flugt fra Brakkerne og møder en skør videnskabsmand, der måske kan hjælpe dem med at komme hjem. For drenge fra 8 år der kan lide science fiction. Beskrivelse Vore helte er strandet på Brakkernes gigantiske rumfartøj, men møder en små-skør professor, som måske kan hjælpe dem med at komme hjem igen, hvis de altså kan stole på ham. Handlingen fortsætter direkte fra det forrige bind, så det anbefales at man har læst de foregående bind, før man starter på denne bog. Vurdering Endnu et fint bind i denne lette serie om rumvæsner og seje børn. Sproget er letforståeligt og flydende som det plejer, og Jan Kjærs tegninger er lige så fantastiske som i de tidligere bind i serien. Andre bøger om samme emne/genre Det virker oplagt at sammenligne med forfatterparrets serie om Taynikma. Bog 1-Bog 2. Til bibliotekaren Kan anbefales til anskaffelse hvis man har de foregående bind i serien.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe