Portaler til Engelsk (3)
Filtre
Vælg kategori
Tilpas dit valg:

Vælg klassetrin

Alle

Alle
Se alle kategorier
Tilpas udvalg
Digital

Portalen Gekko-Engelsk bliver til Engelskportalen Indskoling
Engelskportalen Indskoling er en digital portal, der samler spændende digitale læremidler til din engelskundervisning. De temabaserede undervisningsforløb giver 1.-3. klasse en god introduktion til det engelske sprog og de bedst mulige læse- og skrivefærdigheder i engelsk.

Engelskportalen Indskoling er fuldt dækkende. Brug den som det primære læremiddel i din undervisning eller som ekstramateriale til undervisningsdifferentiering.

Engelskportalen Indskoling indeholder Gekko Engelsk og Superreaders.dk.

Engelskportalen Indskoling er tilskudsberettiget, dvs. du får 50% rabat.
Læs mere om tilskudsreglerne

1.-3. klasse
Digital

Portalen GEKKO-engelsk bliver til Engelskportalen Mellemtrin
Engelskportalen Mellemtrin er en digital portal, der samler spændende digitale læremidler til din engelskundervisning. I de temabaserede undervisningsforløb får 4.-6. klasse en god introduktion til den engelsksproget kultur og det engelske sprog.

Engelskportalen Mellemtrin er fuldt dækkende. Brug den som det primære læremiddel i din undervisning eller som ekstramateriale til undervisningsdifferentiering.

Engelskportalen Mellemtrin er tilskudsberettiget, dvs. du får 50% rabat
Læs mere om tilskudsreglerne

4.-6. klasse
Digital

Portalen GEKKO-Engelsk bliver til Engelskportalen Udskoling
Engelskportalen Udskoling er en digital portal, der samler spændende digitale læremidler til din engelskundervisning. De temabaserede undervisningsforløb handler om relevante problematikker og emner, som lægger op til elevernes aktive deltagelse i diskussioner og debatter. Alle forløb afsluttes med et projekt, hvor eleverne er aktive producenter i brugen af online værktøjer. 

Engelskportalen Udskoling fuldt dækkende. Brug den som det primære læremiddel i din undervisning eller som ekstramateriale til undervisningsdifferentiering.

Engelskportalen Udskoling indeholder GEKKO-Engelsk, Superreaders.dk, Skoleordbog.dk, Onlineprøver.dk, Updates og Restudy – Flipped Learning.

Engelskportalen Udskoling er tilskudsberettiget, dvs. du får 50% rabat
Læs mere om tilskudsreglerne

7.-10. klasse