IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.alinea.dk/
iSkriv Udskoling

iSkriv Udskoling

7.-10. klasse

iSkriv kan kun købes som en del af Danskportalen Udskoling
iSkriv  træner dine elever i at læse og skrive tekster i de forskellige genrer. Forløbene i iSkriv understøtter elevernes skriveproces gennem tydelige arbejdsfaser, eksempeltekster og interaktive assistenter. Her bliver eleverne fortrolige med forskellige genrer ved at arbejde med tekster, som fortæller, beretter, informerer, argumenterer, refererer og instruerer. Sideløbende med genrearbejdet kan eleverne træne forskellige sproglige områder, som man skal beherske for at få et klart og varieret sprog. I Prøveopgaver klædes eleverne på til den nye skriftlige afgangsprøve med adgang til internettet.

iSkriv Udskoling er tilskudsberettiget
Læs mere om tilskudsreglerne

Læs mere >

< Læs mindre

Hvorfor vælge iSkriv?

Med iSkriv får du:

  • Flere end 40 forløb til genreskrivning og sprogarbejde.
  • Prøveopgaver til den skriftlige afgangsprøve med adgang til internettet.

Læs mere >

< Læs mindre

  • Interaktive assistenter, som guider eleverne, når de skriver tekster i de forskellige genrer.
  • Genreplakater, layoutguides og hjælpeværktøjer, bl.a. til evaluering.  
  • Lærerdel med vejledninger til alle forløb, kommentarfunktion og elevevaluering.

Læs mere >

< Læs mindre

Hvad er iSkriv?

iSkriv i udskolingen er flere end 40 forløb til genreskrivning og sprogarbejde, der træner eleverne i skriftlig fremstilling og hjælper dem til at skrive bedre.

I genreforløbene lærer eleverne at læse og skrive tekster i de forskellige genrer. Materialet er inspireret af den australske genrepædagogik, og derfor er forløbene tilrettelagt, så eleverne først læser og analyserer en genre og bagefter forbereder, hvad deres egen tekst skal indeholde. Når eleverne forbereder deres tekster får de hjælp af en interaktiv assistent, der hjælper dem med at strukturere og planlægge deres tekst. Og når eleverne efterfølgende skriver deres tekst, er det med tydelige skrivemål og evalueringsredskaber lige ved hånden. På den måde stilladserer iSkriv elevernes læring.

I sprogforløbene kan eleverne træne, så de får et god og varieret skriftsprog. Blandt andet kan de arbejde med ordforråd, argumentation og beskrivende sprog.

I Prøveopgaver klædes eleverne godt på til den skriftlige afgangsprøve med adgang til internettet.

I iSkrivs lærerdel kan du følge med i elevernes arbejde og kommentere det, og du kan hente udførlige vejledninger til alle forløb.

Se mere påwww.iskriv.dk

Læs mere >

< Læs mindre

Præsentation af iSkriv Udskoling

Se introvideo om, hvordan du hjælper eleverne til at skrive bedre med iSkriv Udskoling.

Forløbsbilleder fra iSkriv Udskoling

Få adgang til iSkriv Udskoling

Prøveabonnement
Gratis i 30 dage

Tegn et prøveabonnement og få gratis adgang til Danskportalen Udskoling i 30 dage.

Køb som del af portalen

Køb iSkriv Udskoling som del af Danskportalen Udskoling og få adgang til flere digitale læremidler.

Pris pr. klasse/år:
1.450 , 00 kr.
1.812 , 50 kr.
Vælg startdato:
F.eks. 01/18/2017

Prisen er pr. år pr. klasse på 7.-10. klassetrin. Der skal betales for samtlige 7.-10. klasser. Læg det samlede antal klasser i kurven.

Giver samlet adgang til:

Jeg har sendt materialer retur, hvornår får jeg en kreditnota?

Det kan tage op til 14 dage, fra du har sendt pakken til DBK, til du modtager en kreditnota. Kreditering sker automatisk efter scanning af de returnerede bøger, forudsat at der i pakken var vedlagt en kopi af faktura/følgeseddel. Hvis der ikke er vedlagt faktura/følgeseddel, kan bøgerne ikke krediteres.

Er det muligt at betale med andre kreditkort end dankort?

Ja, vi samarbejder med betalingsudbyderen Quickpay, og kan derfor tilbyde betalingsmulighed med følgende korttyper: Dankort/Visa-Dankort, Mastercard, Maestro, Visa, JCB, American Express, Mastercard SecureCode, Verified by Visa og JCB J/Secure.

Jeg vil gerne sende mine bøger retur, hvordan gør jeg?

Der er 14 dages returret på alle varer fra den dag varerne er modtaget. Det er en forudsætning, at de returnerede varer er ubrugte, kurante, ubeskadigede og ustemplede.

Udgifter i forbindelse med forsendelse af den returnerede vare påhviler kunden, som også har ansvar for varen under forsendelsen.

Varerne skal emballeres forsvarligt og returneres direkte til DBK Logistik Service på adressen:

DBK Logistik Service
Mimersvej 4
4600 Køge

Husk at vedlægge en kopi af følgeseddel eller faktura i alle pakker ved returnering.

Gem eventuelt postkvitteringen som dokumentation for returnering. Hvis ikke de returnerede materialer er ledsaget af kopi af faktura/følgeseddel, kan DBK ikke modtage varerne, hvorfor de ikke kan krediteres.

De nævnte returregler gælder også for kunder, som videresælger varer købt på på vores webshop. Der kan gå op til 14 dage fra returnering af en vare har fundet sted, til kreditnota modtages.